Trailer Killer Joe

Geplaatst: door de redactie

Het wordt steeds gekker met die Hollywood trend om van trailers complete samenvattingen van de film te maken. Zie hier de promo van Killer Joe, die aardig begint maar vervolgens binnen drie minuten de gehele film alvast uit te doeken doet. 

OK, dat is ook geen beste manier om een filmpje aan te prijzen. "We hebben de trailer van een nieuwe actiefilm met Matthew 'is it time to take my shirt off?' McConaughey en Emile Hirsch, maar kijk 'm vooral niet..". Maar Killer Joe heeft op zich best een aardig gegeven, een prima cast en een uitstekende regisseur gaande. Jammer dat de preview zo ongeveer de hele verhaallijn laat zien. Oordeel zelf. 

Matthew McConaughey en Emile Hirsch spelen in William Friedkin's absurde zwarte komedie Killer Joe een verrassende rol. Emile Hirsch speelt Chris, een 22-jarige drugsdealer die nog een grote schuld bij zijn leverancier heeft openstaan. Wanneer zijn moeder hem besteelt, contacteert hij ‘Killer Joe’ (McConaughey). Om vervelende situaties te vermijden, vraagt Joe altijd om vooraf contant te betalen. Als Chris aangeeft krap bij kas te zitten, laat Joe zich verleiden tot een deal. Dottie (Juno Temple), het knappe zusje van Chris, zal als onderpand dienen tot het geld binnenkomt…