Trailer Jack the Giant Slayer 3D

Geplaatst: door de redactie

Voordat Bryan Singer terugkeert naar zijn vertrouwde X-Men-nest hebben we eerst nog Jack the Giant Slayer van hem te goed. Bekijk de nieuwe trailer voor het sprookje met Nicholas Hoult en Ewan McGregor.

Dit keer klimt boerenzoon Jack (Hoult) niet alleen via zijn bonenstaak naar boven, maar komen de grote onvriendelijke reuzen ook naar beneden om hun verloren land terug te eisen. Voeg daar een gekidnapte prinses (Eleanor Tomlinson) en een paar strijdlustige edelmannen aan toe en alle ingrediënten zijn aanwezig. De film heette overigens oorspronkelijk Jack the Giant Killer (zie poster onder), totdat ze bij Warner Brothers bedachten dat Slayer misschien beter zou klinken als titel voor een familievriendelijk 3D-avontuur.

Bryan Singer kreeg voor het script wederom hulp van Christopher McQuarrie, scenarist van The Usual Suspects en Valkyrie die binnenkort als regisseur komt met Jack Reacher. Andere acteerrollen in Jack the Giant Slayer zijn er voor Stanley Tucci en Ian McShane. Aan de trailer te horen wordt de voice-over gedaan door Singer-regular Ian McKellen. De film arriveert bij ons op 21 maart 2013.