Tom Hardy gecast in The Revenant

Geplaatst: door de redactie

Na Inception zullen ze wederom samen te zien zijn op het witte doek: Variety bevestigt dat niemand minder dan Tom Hardy naast Leonardo DiCaprio is gecast in The Revenant. De opnamen voor de film moeten in de herfst beginnen.

Het was onzeker of Hardy door zijn drukke schema gecast zou kunnen worden in de nieuwe film van Alejandro González Iñárritu (Babel), maar de agenda zou het inmiddels toelaten. The Revenant speelt zich af rond 1820 en draait om een goudzoeker die wraak neemt op de mannen die hem ooit beroofden en voor dood achterlieten na een beeraanval. De film moet ergen in 2015 in de bios verschijnen.

Hardy heeft zijn bord voor de komende jaren flink volzitten: zo heeft hij onder meer de video game verfilming Splinter Cell en de Kathryn Bigelow-film True American in het verschiet liggen. Andere films die nog uit moeten komen zijn o.a. Locke (bekijk hier de trailer), The Drop (naast James Gandolfini), Child 44 (wederom naast Gary Oldman) en Mad Max. Regisseur Iñárritu komt volgend jaar eerst met Birdman.