Tim Burton hoopvol voor een tweede Beetlejuice

Geplaatst: door de redactie

Tim Burton maakte er nooit een geheim van dat zijn tweede film Beetlejuice één van zijn persoonlijke favorieten is. Achter de schermen wordt momenteel door scenarist Seth Grahame-Smith hard gewerkt aan een sequel.

Warner Brothers had ooit een script voor een vervolg met de subtitel “Beetlejuice goes Hawaiian” in ontwikkeling, maar het eindresultaat daarvan kon Burton nooit echt bekoren. In een interview met Shocktillyoudrop.com vertelt hij dat hij verwacht dat Grahame-Smith met een “nieuw perspectief” komt voor het tweede deel. Ook geeft hij credits aan Michael Keaton die er met zijn improvisatievermogen voor zorgde dat hij Beetlejuice inmiddels beschouwd als één van zijn favoriete personages.

Burton was onlangs nog in de bioscoop te zien met Dark Shadows en binnenkort volgt ook de stopmotion animatiefilm Frankenweenie. Het script van Dark Shadows kwam eveneens van de hand van Grahame-Smith die binnenkort ook zijn boek Abraham Lincoln: Vampire Hunter verfilmd ziet worden. Die prent is geregisseerd door Timur Bekmambetov (Wanted) en wordt geproduceerd door Burton.

Bron: Shocktillyoudrop.com