Thor vs Hulk in teaser voor Thor: Ragnarok

Geplaatst: door Tom van Steensel

Thor en de Hulk waren de twee grote afwezigen in Captain America: Civil War, maar mogen straks het scherm delen in Thor: Ragnarok. Na hun matpartij in de allereerste Avengers-film, krijgen ze namelijk een rematch. Bekijk alvast een kort voorproefje.

In Ragnarok bevindt Thor (Chris Hemsworth) zich zonder hamer aan de andere kant van het universum. Hij moet zo snel mogelijk terug naar Asgard, om te voorkomen dat een nieuwe bedreiging (Cate Blanchett, hierboven te zien) zijn thuiswereld vernietigt. Maar eerst wordt hij gedwongen het als gladiator op te nemen tegen een oude bekende…. Naast Blanchett en Mark Ruffalo heeft de film bijrollen voor Tessa Thompson (Creed), Karl Urban (Dredd) en – in een Jurassic Park-reünie – Jeff Goldblum en Sam Neill. Ragnarok werd geregisseerd door Taika Waititi, die al met Neill werkte aan zijn voorgaande film Hunt for the Wilderpeople.

Ook Benedict Cumberbatch zal in de film voor de tweede keer te zien zijn als Doctor Stange. Hemsworth dook al eerder op als Thor in de post-credit scène van Doctor Strange. Thor: Ragnarok verschijnt op 26 oktober in de Nederlandse bioscopen.