The Man with the Iron Fists

Geplaatst:

door de redactie

De eerste trailer voor The Man with the Iron Fists belooft een behoorlijk actiespektakel. Tel daar wat namen achter de schermen en een prima cast op de schermen bij op, en je hebt een titel waar we naar uit kunnen kijken. 

De smid van een dorpje in het oude China komt in een positie waarin hij zichzelf en zijn dorpsgenoten moet verdedigen tegen allerhande geweld; zie de trailer!

The Man with the Iron Fists is rapper/acteur RZA's ode aan de kungfu film, en tevens zijn regiedebuut. Met Eli Roth (Hostel) werkte hij aan een script dat rollen biedt voor onder meer Russell Crowe, Lucy Liu en Pam Grier. De hoofdrol neemt hij zelf op zich. Productie van de film waar RZA al járen mee bezig is, is in handen van Quentin Tarantino.

Het eindresultaat (de opnamen werd vorig jaar mei al afgerond) was een epic van maar liefst vier uur, maar Roth en RZA hebben meer dan de helft geschrapt voor een behapbare actiefilm van 90 minuten. The Man with the Iron Fists komt eind van het jaar in Amerika uit en begin 2013 naar Europa, en mogelijk ook naar Nederland.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.