The Expendables-regisseur: Ik wil Sean Connery in deel 3

Geplaatst:

door de redactie

Heeft regisseur Simon West een zonnesteek opgelopen, of zou hij serieus zijn geweest toen hij vertelde Sean Connery graag te willen zien in The Expendables 3?

Vorige week gaf producent Avi Lerner, nog voordat The Expendables 2 überhaupt in première was gegaan, al aan bezig te zijn met de voorbereidingen op een derde deel in de reeks. Hij had zelfs al een eerste nieuwe castlid vastliggen: Nicolas Cage. Daarnaast zou Lerner ook Harrison Ford en Clint Eastwood hebben gepolst voor een rolletje in The Expendables 3.

Toen daarop aan regisseur West, die voor het tweede deel de regie overnam van Sylvester Stallone, werd gevraagd wie hij nog graag aan zijn cast zou toevoegen, noemde de filmmaker de naam van Sean Connery. "Er blijven niet veel aktiehelden meer over, maar I'd love to have Sean. Het zou te gek zijn wanneer het ons lukt hem uit zijn pensioen te trekken."

De laatste film waarin Connery te zien was, dateert alweer uit 2003. In The League Of Extraordinary Gentlemen speelde hij de rol van Allan Quatermain. Sindsdien was de Schot, die zaterdag zijn 82e verjaardag viert, nog slechts sporadisch te zien tijdens openbare gelegenheden. Zijn laatste officiële plichtpleging was in 2010, toen Connery met een klap op de bel de beurs van New York opende.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.