Teasertje voor A Very Murray Christmas

Geplaatst: door de redactie

Bill Murray sloeg de handen ineen met zijn Lost in Translation-regisseur Sofia Coppola voor een heuse kerstspecial. Begin december is de made-for-tv movie te streamen via Netflix. In het nieuwe teasertje komen de gasten kort voorbij.

Murray en Coppola schreven het script voor de special in samenwerking met Mitch Glazer. De scenarist schreef eerder de kerstklassieker Scrooged en het aankomende Rock the Kasbah voor Murray. De Groundhog Day-acteur speelt een versie van zichzelf; hij repeteert voor een live kerstshow waarin hij de gastheer zal zijn. Na een sneeuwstorm moet de productie echter worden stopgezet en maakt hij er het beste van door te zingen en feesten met vrienden, hotelmedewerkers en iedereen die langskomt.

De gastenlijst van A Very Murray Christmas bestaat uit onder meer Chris Rock, George Clooney, Miley Cyrus, Paul Shaffer, Amy Poehler, Julie White, Jenny Lewis, David Johansen, Michael Cera, Maya Rudolph, Jason Schwartzman, Frederic Moulin en Rashida Jones. Bekijk een aantal van hen in het onderstaande teasertje. De special is vanaf 4 december te bekijken via streamingdienst Netflix.