Teaser trailer voor Soof

Geplaatst: door de redactie

Weliswaar duurt het nog tot december voor we de film kunnen zien, de romantische komedie Soof met Lies Visschedijk (Gooische Vrouwen), Fedja van Huêt (Daglicht, Nono, Het Zigzag Kind) en Dan Karaty (So You Think You Can Dance) heeft alvast een teaser trailer.

Soof - kort voor Sophie - (Visschedijk) nadert de veertig en heeft alles wat ze ooit wilde: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Van Huêt) en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt of dit alles is. Het cateringbedrijfje wil niet echt van de grond komen, haar drie kinderen slokken al haar tijd op en ze kan niet echt rekenen op Kasper, die zijn tijd vooral in zijn eigen werk stopt.

Wanneer Soof tijdens een etentje choreograaf Jim (Karaty) tegen het goddelijke lijf loopt is er meteen een klik. Even iemand die haar ziet om wie ze is, zich niet meteen afvraagt wie de kinderen naar hockey brengt en die haar het gevoel geeft bijzonder te zijn.

Als de relatie tussen Soof en Jim onbedoeld uit de hand dreigt te lopen en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer ze grip probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt dit te ontsporen.

Het door Antoinette Beumer geregisseerde Soof is vanaf 12 december 2013 te zien in de Nederlandse bioscopen. In de film zijn verder bijvoorbeeld ook rollen weggelegd voor Chantal Janzen, Anneke Blok, Maryam Hassouni en Alex Klaasen.