Teaser trailer voor Bobby En De Geestenjagers

Geplaatst: door de redactie

Martin Lagestee brengt de twee hoofdrolspelers uit Achtste Groepers Huilen Niet terug samen in deze spannende familiefilm over geesten op een oud stoomschip.

Voor de 13-jarige Sanne (Hanna Obbeek) kan het niet spannend genoeg. Ze is dan ook gek op de verhalen over geesten en andere mysteries die haar vader Lucas (Max van den Burg, zanger Ronnie uit New Kids Nitro), een beroemde geestenjager, zijn dochter graag vertelt. Tot afgrijzen van stiefmoeder Els trouwens, die vindt geesten maar niks.

Maar wanneer Lucas tijdens een schoolvakantie wordt gevraagd geesten van het stoomschip de S.S. Rotterdam te verjagen, mogen Sanne en haar achtjarige broertje Thomas ook mee. Daar ontmoet Sanne de geest van Bobby (Nils Verkooijen), een jongen van haar leeftijd die al sinds de jaren ’60 op het schip ronddoolt.

Bobby en de andere geesten halen vaak kattekwaad uit en vinden het daarnaast leuk om de gasten op het schip te plagen. Wanneer Bobby aan Sanne vertelt dat hij zijn moeder graag nog één keer wil zien, besluit ze om hem en de andere geesten te helpen.

Met Obbeek en Verkooijen zien we de twee hoofdrolspelers uit Achtste Groepers Huilen Niet - één van de beste Nederlandse films van het jaar - terug. Maar ook Eva van der Gucht, Juf Ina in het leukemiedrama, kreeg een rol toebedeeld in de door Nancy Stevelinck, Martin Dewitte, Wijo Koek en regisseur Martin Lagestee geschreven film.

Bobby En De Geestenjagers is vanaf 13 februari 2013 in Nederland te zien.