Tarantino lost wegvallen Kurt Russell op

Geplaatst: door de redactie

Er was even onduidelijkheid toen Kurt Russell de set van Django Unchained verliet (zie hier), maar Quentin Tarantino heeft het probleem alweer opgelost: Empire Magazine bevestigt dat zijn personage Ace Woody zal samensmelten met een ander (al gecast) personage.

Dat andere personage is Billy Crash, ook een sadistische slavendrijver die werkzaam is voor Calvin Candie (Leonardo DiCaprio). Crash wordt in Django Unchained gespeeld door Walton Goggins en Tarantino heeft op de set het script dusdanig aangepast dat die acteur nu de scènes die eigenlijk voor Russell bedoeld waren krijgt toebedeeld.

Goggins had rolletjes in films als Cowboys & Aliens en Predators, maar is meer bekend van televisieseries als The Shield (tegenover Michael Chiklis) en Justified (tegenover Timothy Olyphant). Tarantino is niet de enige grote naam waar hij onlangs mee werkte: hij was pas geleden nog met Steven Spielberg te vinden op de set van Lincoln.

Naast nieuwe foto’s die werden vrijgegeven (klik de foto helemaal bovenaan voor een overzicht) kondigde Tarantino ook een speciale wedstrijd aan. In samenwerking met Red Bull mogen jonge filmmakers en designers iets creatiefs doen met beelden van de aankomende Django-trailer of beelden van Tarantino’s favoriete spaghetti westerns.

Die aankomende trailer van Django Unchained is vanaf 15 juni te downloaden. De film zelf gaat in 2013 in première.

Check de lightbox bovenaan voor meer foto's!