Sterrenparade in eerste trailer voor Cameron Crowe's nieuwe Aloha

Geplaatst: door de redactie

Zijn films komen niet direct in aanmerking voor onze rubriek Filmpjekijken Fijne Filmklassieker. Maar toch, wanneer Cameron Crowe (Singles, Almost Famous, Jerry Maguire) met iets nieuws komt, is onze aandacht gevestigd. Zeker wanneer je ziet wie de Amerikaanse filmmaker allemaal overhaalde om mee te werken aan Aloha. Zijn eerste film sinds We Bought A Zoo uit 2011.

Zo zien we in de eerste trailer van de film onder meer Bradley Cooper, Alec Baldwin, Emma Stone, Rachel McAdams, Bill Murray, Danny McBride en John Krasinski voorbijkomen. Zij zijn de pionnen in een verhaal dat zich afspeelt op een militaire basis in Hawaii, met Cooper als middelpunt. Hij speelt Brian Gilcrest, een 37-jarige wapenconsultant die eigenlijk door niemand echt aardig gevonden wordt. 

Gilcrest krijgt echter een nieuwe kans wanneer hij de lancering van een spionagesatelliet vanaf de basis mag leiden. Daar wordt hij herenigd met zijn oude liefje (McAdams), maar laat tegelijkertijd zijn oog vallen op een militaire (Stone) die hem helpt de lokale overheid ervan te overtuigen hun zegen te geven aan de lancering.

Bekijk hieronder het eerste voorproefje van de romantische komedie die vooralsnog staat ingepland voor een Nederlandse release op 27 augustus.