Stan Lee speelt The Avengers game

Geplaatst: door de redactie

Marvel heeft een nieuw Comic-Con filmpje geüpload, waarin we zien hoe Stan Lee een videogame ontdekt dat gebaseerd is op de wereld die hij zelf creëerde. Aandoenlijk!

In Avengers: Battle for Earth, de game die op de markt kwam rond de release van The Avengers, moet je live action speltechnieken gebruiken om jezelf met de Marvel-sterren door de plotlijnen van het filmverhaal te vechten. En dat bevalt de nog best energieke Lee (89) prima!

In ander comic-gerelateerd nieuws is Hellboy- en Pan's Labyrinth-regisseur Guillermo del Toro gevraagd een project naar keuze uit de kast van DC Comics te plukken. Warner Bros is zo onder de indruk van zijn Pacific Rim dat-ie in principe carte blanche gekregen heeft.

De logische keuze zou eventueel Justice League zijn, maar Del Toro heeft zo zijn eigen ideëen: hij wil een soort eigen Avengers-clubje uit de strips van DC gaan plukken, en met personages als Hellblazer, Deadman, Swamp Thing en The Spectre onder de werktitel Heaven Sent een team maken dat de concurrentie met The Avengers én Justice League aan kan. Wordt vervolgd!