Soof 2 heeft eerste teaser trailer

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Het was één van de grootste Nederlandse bioscoophits van 2013, die bovendien overwegend positieve recensies ontving: Soof, met Lies Visschedijk in de titelrol. Begin december verschijnt Soof 2, het logische vervolg op de romantische komedie. Bekijk alvast een eerste teaser trailer.

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper (Fedja van Huêt) echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole (Dan Karaty), maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en 'foodie' Bauke (Achmed Akkabi). Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Soof 2 verschijnt op donderdag 8 december in de Nederlandse bioscopen. Dit keer niet geregisseerd door Antoinette Beumer, die een sabbatical heeft genomen, maar door Esmé Lammers. De eerste door haar geregisseerde bioscoopfilm sinds Amazones uit 2004.