Snow White sequel wordt Huntsman spinoff

Geplaatst: door de redactie

Universal was al druk bezig met een sequel voor Snow White and the Huntsman, maar besluit nu verder te gaan zonder de Snow White. Iedereen die de soap volgde weet inmiddels dat Kristen Stewart op de set iets te intiem werd met de getrouwde regisseur Rupert Sanders.

David Koepp had al een lucratief contract getekend voor het schrijven van de sequel, maar dat lijkt afgekocht te gaan worden nu de spin-off toch de kant van Chris Hemsworth opgaat en Stewart niet meer nodig lijkt. Universal geeft overigens geen officiële reden voor het schrappen van de sequel en het doorzetten van de spin-off, het is zelfs nog niet eens zeker of Rupert Sanders (evenals Charlize Theron, goede vriendin van Stewart) terugkeren voor het project.

Stewart (22) bood in het openbaar haar excuses aan voor de kiekjes van haar en de 41-jarige (getrouwde) Sanders die vorige maand opdoken. De actrice zat op dat moment in een relatie met Twilight-coster Robert Pattinson die deze week met een bak ijs in de studio bij Jon Stewart te vinden was om er overheen te komen (dat en hij was Cosmopolis aan het promoten).

(VIA)