Skyfall in Istanbul

Geplaatst: door de redactie

Sony stuurde vandaag de persfoto's rond van de Skyfall presentatie in Istanbul, de derde keer in 50 jaar dat de cast van een Bond-film in de Turkse stad neerstreek. 

Daniel Craig, de overige castleden en filmmakers van Skyfall, het 23e avontuur in de langstlopende film franchise aller tijden, zijn in Istanbul gearriveerd. Deze komst markeert de derde keer dat een James Bond-avontuur is gefilmd in de historische stad. Istanbul diende al eerder als decor voor scenes uit From Russia With Love en The World Is Not Enough. Locaties voor Skyfall zijn onder meer Adana, Fethiye en Istanbul, waar Bond zich ongetwijfeld niet onopvallend zal verplaatsen. De producers Michael G. Wilson en Barbara Broccoli, regisseur Sam Mendes, Daniel Craig, Naomie Harris, Bérénice Marlohe en Ola Rapace waren voor een fotosessie en persconferentie aanwezig.


In Skyfall wordt Bond's loyaliteit aan M getest als haar verleden haar komt achtervolgen. Als MI6 onder vuur ligt, moet 007 de dreiging opsporen en vernietigen, hoe persoonlijk het ook wordt. Andere sterren in deze 23ste Bond zijn Javier Bardem, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Bérénice Marlohe, Ben Whishaw, Albert Finney en natuurlijk Judi Dench as ‘M.’