Script voor Entourage film bijna voltooid

Geplaatst: door de redactie

Geruchten over een filmversie van de populaire HBO-serie gingen al rond sinds de laatste aflevering van Entourage in 2011. Bedenker Doug Ellin vertelt aan Deadline dat hij komend weekend het filmscenario hoopt te voltooien.

Volgens Ellin gaat de film verder zes maanden na het einde van de serie. Ari Gold (Jeremy Piven) die in de laatste aflevering op het punt stond om zelf studiohoofd te worden zal een prominente rol spelen, maar volgens Ellin is de vriendschap tussen acteur Vinnie Chase en zijn entourage bestaande uit Eric, Drama en Turtle nog steeds de hoofdmoot. HBO wil eerst een volledig script zien voordat ze het groene licht geven, maar Ellin heeft er alle vertrouwen in dat ze enthousiast zullen zijn over het eindproduct.

De bedenker van de serie die acht seizoenen lang liep bij HBO geeft vooral credit aan producer Mark Wahlberg. “Mark dreigde constant dat hij me zou vermoorden als ik niet meer tempo maakte met het schrijven”, grapte Ellin. “Elke keer als ik hem zag zei hij ‘ik heb vijf films gemaakt dit jaar… doorwerken'”. Bekijk binnenkort op filmpjekijken.com een interview met Mark Wahlberg naar aanleiding van zijn nieuwe film Ted.

(VIA)