Scorsese doet Sinatra

Tags:

Geplaatst: door de redactie

Martin Scorsese is op zoek naar scriptschrijvers voor een biopic over Frank Sinatra. Het betreffende project bestaat al sinds 2009 met Phil Alden Robinson (Field of Dreams) als oorspronkelijk schrijver, maar schijnbaar had dit tot dusver nog niet het gewenste resultaat.

"Ik ben op dit moment in gesprek met een á twee schrijvers", zo stelde Scorsese, "maar het probleem is Sinatra's leven zelf. Ín welke periode moet je de film beginnen?" Als we zijn hele leven in beeld willen brengen, word het een productie van vijftien uur of meer!"

Wel overweegt Marty, vanwege de overmaat aan bronmateriaal, om er een miniserie van te maken in plaats van een bioscoopfilm. De regisseur zou voor dit idee eventueel bij HBO aankloppen, verklaart hij.

Aangezien er nog geen pennenstreek op papier staat, is er nog geen info betreffende de cast. De keuze van Scorsese mag bij voorbaat bekend zijn; Leonardo diCaprio zou ons inziens inderdaad een prima Sinatra neerzetten, al gaan de geruchten dat Universal, die de film produceert, liever Johnny Depp voor de titelrol zouden aantrekken. 

Wie zien jullie graag als Sinatra op het witte doek verschijnen?