Schwarzenegger en Stallone delen ziekenhuiskamer

Geplaatst: door de redactie

Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone -beiden ook eigenlijk wel bekend genoeg zonder voornaam, maar we zijn graag volledig- zijn vandaag naast elkaar in twee ziekenhuisbedjes gespot. De spierbundels moesten hun schouders even na laten kijken...

Het heeft er alle schijn van dat we hier met een promotiestunt te maken hebben, maar het beeldmateriaal is te mooi om niet te delen. Holymoly had de scoop, en plaatste eerder vandaag bovenstaande foto. 

Bovendien is er natuurlijk ook nieuws, waar we het feit dat het waarschijnlijk een stunt is op baseren: na The Expendables II zullen de mannen wederom samen te zien zijn, en wel in de actiefilm The Tomb. Stallone was eerder al bevestigd in de rol van Ray Breslin, maar de voormalig gouverneur van Californië is nu ook officieel van de partij. Ray Breslin is Koning Gevangenis Ontwerpen, en weet uit decennialange ervaring als geen ander hoe hij een gevangenfort moet bouwen dat 'escape-proof' is. Uiteraard wordt hij vervolgens en komt hij zelf achter de tralies terecht, in een gevangenis die hij zelf ontworpen heeft. Het is nog onduidelijk welke rol Schwarzenegger zal spelen. De regie is in ieder geval in handen van Jan Mikael Håfström, die eerder ook Derailed en 1408 aan elkaar schoot.