Sarah Michelle Gellar maakt Cruel Intentions vervolg als tv-serie

Geplaatst: door de redactie

Alsof de jaren negentig nooit zijn weggeweest; Sarah Michelle Gellar liet weten terug te keren voor een tv-serie die voortborduurt op Cruel Intentions. De serie zal het verhaal vijftien jaar na de gebeurtenissen uit de originele film oppakken.

In het origineel uit 1999 was Gellar te zien met Ryan Phillippe, Reese Witherspoon en Selma Blair. De film was een hedendaagse adaptatie van Dangerous Liasons waarin Gellar en Phillippe als (stief)broer- en zus een gevaarlijke psychologisch spelletje speelden met de maagdelijke Witherspoon. De film kreeg daarna nog twee straight-to-video sequels, waarvan één prequel, maar die waren beide zonder Gellar.

In de serie zien we hoe Gellars personage, nu de eigenaar van haar vaders zakenimperium, de zoon (Taylor John Smith) van haar (spoiler alert!) overleden broer probeert te manipuleren, nadat deze een oud dagboek van zijn vader ontdekt. Gellar - op de Instagram-foto te zien met onder meer de terugkerende regisseur Roger Kumble - was eerder jarenlang op televisie te zien in Buffy The Vampire Slayer.