Ryan Reynolds onthult Deadpool-kostuum

Geplaatst: door de redactie

In X-Men: Origins Wolverine was Ryan Reynolds (The Voices) als Deadpool nog vrij Ryan Reynolds, maar voor zijn solofilm als de anti-held van Marvel hijst hij zich dan toch in kostuum. Via Twitter gaf de acteur een eerste foto van zijn outfit vrij.

Ook de officiele synopsis is door filmstudio Fox, dat de X-Men-rechten bezitten, vrijgegeven; de film wordt een origin story waarin de gevangen genomen huursoldaat Wade Wilson (Reynolds) slachtoffer is van een aantal ingrijpende experimenten (Weapon X). Aan het einde van de rit blijkt hij echter voorzien van genezende krachten. Wilson neemt daarna het alter-ego Deadpool aan om gewapend met zijn nieuwe gave en morbide gevoel voor humor wraak te nemen op de mensen die hem zijn leven afnamen.

Nadat Reynolds de bovenstaande foto op twitter zette, retweette hij ook de onderstaande foto van achternaamgenoot Burt. De Deadpool solofilm is afkomstig van de schrijvers van Zombieland en wordt geregisseerd door Tim Miller. Bekijk hier wat oude test-footage. De cast bestaat verder uit T.J. Miller (Big Hero 6) als Weasel, Gina Carano (Haywire) als Angel Dust, Morena Baccarin (Firefly, Homeland) als Copycat en Ed Skrein (The Transporter) in een nog onbekende rol. Vanaf 11 februari 2016 in de bios.