Rollen voor Emma Stone en Colin Firth in nieuwe Woody Allen

Geplaatst: door de redactie

Voor zijn nieuwe komedie heeft Woody Allen zich definitief verzekerd van de diensten van Emma Stone en Colin Firth, namen die al langer de ronde deden voor het nieuwe project van Allen. Opnames voor de nog titelloze film vinden komende zomer plaats in Frankrijk, zo hebben producers Letty Aronson en Stephen Tenenbaum vandaag laten weten.

Waar de film over gaat, is nog onduidelijk en wordt angstvallig geheim gehouden. Er is dus ook nog weinig zinnigs te zeggen over de rollen die Stone en Firth gaan vervullen. Wel staat vast dat het - na Midnight In Paris - de tweede film van Allen wordt die plaatsvindt in Frankrijk. Daarnaast is het alweer de achtste film van de legendarische Amerikaanse filmmaker op Europese bodem, maar dus (nog) niet in Amsterdam, waar eerder sprake van was.

Voordat Allen begint met de opnames van zijn nieuwste werkstuk, verschijnt eerst nog komende zomer Blue Jasmine. Daarin vervullen Cate Blanchett, Peter Sarsgaard, Sally Hawkins en Alec Baldwin - ook al te zien in To Rome With Love - de voornaamste rollen. Blue Jasmine heeft vooralsnog een Nederlandse première van 22 augustus 2013.