Robert Rodriguez wil nieuwe Predator-film

Geplaatst: door de redactie

Alien heeft met Prometheus een soort van "spin-off / prequel" gekregen, maar hoe zit het met de Predator-franchise? Robert Rodriguez, die de laatste film in de serie produceerde, ziet een nieuw deel in ieder geval nog wel zitten.

Rodriguez vertelt tegenover Schocktillyoudrop.com dat hij momenteel aan het nadenken is over een volgende Predator. Hij wacht alleen een gesprek met de studio nog even af omdat Fox binnenkort onder nieuw management komt: studiobaas Tom Rothman treedt af aan het einde van dit jaar. De originele Predator uit 1987 kreeg een tweede deel in 1990 en een derde deel in 2010. Dat derde deel werd gebaseerd op een script dat Rodriguez al schreef in de jaren negentig, maar in die tijd nooit werd verfilmd.

Rodriguez liet ook weten dat Sin City: A Dame to Kill For dicht bij het bronmateriaal zal blijven, maar tegelijkertijd ook wat nieuwe elementen zal bevatten om de echte fans te kunnen verassen. Volgens hem kunnen we op korte termijn nieuwe casting updates verwachten. Mogelijk wordt dan ook een vervanger van Michael Clarke Duncan, wiens personage een vrij grote rol heeft in het bronmateriaal van A Dame to Kill For, aangekondigd.

(VIA)