Rihanna in zesde Fast & The Furious?

Geplaatst: door de redactie

Met haar rol in Battleship heeft zangeres Rihanna niet alleen bij het publiek, maar ook bij filmmakers indruk gemaakt. De Barbadiaanse heeft een rolletje in het zesde deel uit de Fast & The Furious reeks te pakken, zo meldt The Sun. RiRi speelt - hoe kan het haast anders - een schurkenrolletje.

"Rihanna heeft indruk gemaakt met haar acteerdebuut", zegt een ingewijde tegen het Britse tabloid. De schrijvers denken dat zij perfect is voor de rol. Haar personage heeft een lekker scherp randje, net als zij in het dagelijks leven. Het is voor haar weer een treetje hoger op de ladder en zou kunnen leiden tot grotere rollen."

Nadat het vijfde deel in de serie plaats had in Brazilië, nemen regisseur Justin Lin en zijn team vanaf volgende maand Londen in hun greep. Daarnaast worden enkele racescènes geschoten in het graafschap Essex. Uit pure noodzaak, want vanwege de Olympische Spelen is Londen niet de hele zomer beschikbaar voor de filmmakers.

Naast Rihanna keren natuurlijk ook Vin Diesel, Dwayne 'The Rock' Johnson en Paul Walker terug. Daarnaast werd eerder deze week bekend dat Gina Carano in gesprek is over een rol in de film. Of dat dezelfde rol is als waarvoor Rihanna in de race zou zijn, moet nog blijken.