Rihanna krijgt rol in nieuwe Luc Besson

Geplaatst: door de redactie

Luc Besson (Leon, Lucy) blaast de acteercarrière van Rihanna weer nieuw leven in. De zangeres die onlangs nog wel te horen was in de animatiefilm Home krijgt een "grote rol" naast Cara Delevingne en Dane DeHaan in de sci-fi-film Valerian.

Rihanna maakte in 2012 haar acteerdebuut in het geflopte Battleship van Peter Berg. Daarna had ze nog enkel piepkleine rolletjes in This Is The End (als zichzelf) en de musical Annie. In Home had ze een grotere rol, maar dat was dus een animatiefilm. De stripverfilming Valerian draait om twee mensen die door tijd en ruimte reizen (DeHaan en Delevingne) en in de film nieuwe werelden moeten bezoeken om uit te vinden of deze een bedreiging vormen voor de aarde. De film is gebaseerd op de Franse stripserie.

 

RIHANNA is in VALERIAN!!!!! ....and she has a big part!! I'm Sooo excited!!!??

Een foto die door lucbesson is geplaatst op28 Okt 2015 om 7:44 PDT

Wat voor rol haar "big part" precies gaat worden is nog niet bekend. Naast DeHaan (Life) en Delevingne (Suicide Squad) heeft ook Clive Owen een rol als hun superieur. Overigens wordt Valerian and the City of a Thousand Planets - zoals de film voluit heet - de duurste film ooit geproduceerd door Europacorp, het productiebedrijf van Luc Besson dat recentelijk nog The Transporter Refueled naar de bioscoop bracht.