Ricky Gervais terug als Golden Globes host

Geplaatst: door de redactie

Nu de Academy inmiddels heeft bevestigd dat Chris Rock hun prijsuitreiking zal presenteren, maakte ook de Hollywood Foreign Press bekend wie de Golden Globes zal hosten. Op 10 januari mag Ricky Gervais de show aan elkaar praten.

Gervais hostte in 2010 voor het eerst de Golden Globes en werd daarna nog twee keer terug gevraagd. Na zijn laatste keer in 2012 werd de uitreiking van de Globes drie keer achter elkaar gepresenteerd door Tina Fey en Amy Poehler. Ondanks dat Gervais destijds liet weten klaar te zijn als host van de show heeft de HFP hem dus toch over weten te halen. Voor de mensen die zijn eerste drie optredens als host alweer zijn vergeten: klik hier om onder meer de drie monologen van de Britse komiek nog eens terug te kijken.

Gervais was de laatste jaren onder meer te zien in Night At The Museum 3 en de Netflix-serie Derek. Momenteel is hij bezig met de opnamen van een film rondom zijn The Office-personage David Brent. Ook werkt hij aan een oorlogsatire met acteur Eric Bana, een film die hij wederom zal produceren voor Netflix.