Rest In Peace Department: Men in Beetlejuice?

Geplaatst: door de redactie

Met de CinemaCon voor de deur, is er dan ook eindelijk een trailer voor R.I.P.D. In de nieuwe film van Robert Schwenkte (Red) maken Van Wilder en The Dude jacht op geesten die weigeren naar gene zijde af te reizen.

Nick Walker (Ryan Reynolds) is een uitstekende agent, die het ook privé prima voor elkaar heeft. Tot hij bij een politieoperatie om het leven komt. Maar geen nood, aan gene zijde zijn ze onder de indruk van de skills van Nick en hij wordt gerecruteerd voor de Rest In Peace Department (R.I.P.D.), dat hem koppelt aan agent Roy Pulsipher (Jeff Bridges). Ze mogen vol aan de bak wanneer geesten die weigeren hun lot te aanvaarden, proberen de aarde over te nemen.

De op de graphic novel van Peter M. Lenkov gebaseerde film heeft duidelijk iets weg van Men In Black, zoveel blijkt wel uit de eerste trailer. Laten we hopen dat het meer MIB dan MIB II of III is. Daarnaast doet het karakter van Bridges ons denken aan zijn rol van Rooster Cogburn in True Grit van de Coen Brothers, maar lijkt er duidelijk sprake van een fijne chemie tussen The Dude en Van Wilder.

Laat je trouwens niet foppen door de datum op onderstaande (Amerikaanse) poster, R.I.P.D. arriveert op 8 augustus 2013 in Nederland.