Reid en Ziering tekenen voor derde Sharknado

Geplaatst: door de redactie

Wat begon als soort van culthype, is in amper twee jaar uitgegroeid tot een heuse franchise. Komende zomer verschijnt namelijk een derde Sharknado-film. Dat maakte een erg blije hoofdrolspeelster Tara Reid bekend via Twitter. Het nieuws werd vervolgens door producent The Asylum bevestigd.

Reid, bekijk hier ons interview dat we met haar hadden voor American Pie: Reunionverzorgt samen met Ian Ziering (Beverly Hills, 90210) de voornaamste rollen in de films waarin een tornado haaien 'oppikt' uit de oceaan om ze vervolgens in een grote stad te droppen. Na Los Angeles in deel 1 en New York City in The Second One is de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. in het derde deel aan de beurt.

Ook achter de schermen lijkt never change a winning team op te gaan, want Anthony C. Ferrante tekent opnieuw voor de regie, terwijl Thunder Levin het script schrijft. Aangenomen mag worden dat Sharknado 3 in juli te zien zal zijn op televisiezender Syfy, want ook de eerste twee films werden in de zomer uitgezonden.