Red band trailer en clipjes voor 2 Guns

Geplaatst: door de redactie

De titel klinkt net zo origineel als de plot, maar met de starpower van Denzel Washington en Mark Wahlberg zou 2 Guns best wel eens een vermakelijke actiekomedie kunnen worden. Vandaag kwam een heleboel nieuw beeldmateriaal online, waaronder een red band trailer.

Washington en Wahlberg spelen Robert "Bobby" Trench en Marcus "Stig" Stigman: twee beroepscriminelen die samen een bank overvallen. Het addertje? Beide heren zijn tegelijk ook undercoveragenten die niets van elkanders dubbelleven afweten. Uiteindelijk komt de waarheid boven tafel en moeten ze samen op de vlucht slaan wanneer blijkt dat ze deel uitmaken van een groter complot: oude collega’s worden plots nieuwe vijanden en een besnorde Bill Paxton wil heel erg graag zijn gestolen geld terughebben.

2 Guns werd geregisseerd door Baltasar Kormákur (die eerder met Wahlberg werkte aan Contraband), terwijl het script van Blake Masters (bekend van de HBO-serie Brotherhood) gebaseerd is op een serie stripboeken. Bekijk hieronder een korte featurette waarin de acteurs uitleggen met wat voor film we te maken hebben. Daarna nog niet genoeg gehad? Bekijk dan een aantal korte clipjes waarin Washington en Wahlberg (samen met onder meer Paula Patton) aan het werk te zien zijn.

2 Guns is vanaf 26 september 2013 te zien in de bioscoop. Bekijk hier de vorige trailer.