Primeur: filmposter Joris & Boris en het Geheim van de Tempel

Geplaatst: door de redactie

Joris en Boris kennen we natuurlijk allemaal als de twee boefjes die samen met Dokter Brein al jarenlang Sinterklaas het leven zuur proberen te maken. In Joris & Boris en het Geheim van de Tempel beleeft het knotsgekke duo een spannend zomeravontuur. Maar toen ze even niet opletten, hebben wij hun filmposter gepikt.

Nadat Joris (Martijn van Nellestijn) en Boris (Richard de Ruijter) een mysterieuze erfenis hebben ontvangen, belanden de twee boeven op Cyprus. Daar gaan ze met hun nieuwe vrienden Michiel (Ralf Mackenbach), Max (Rick Mackenbach) en Anna (Maaike Bakker) op zoek naar een waardevolle bezitting van de voorouders van Joris en Boris: Jorat en Borat.

Verder zien we onder meer Mevrouw Tante (Inge Ipenburg) en Inspecteur Jankers (Frederik de Groot, foto onder met Ralf Mackenbach), terwijl ook rolletjes zijn weggelegd voor Bartho Braat, Babette van Veen en Ron Boszhard.

Joris & Boris en het Geheim van de Tempel is geschreven en geregisseerd door Martijn van Nellestijn en Aram van de Rest. De broers Ralf en Rick Mackenbach namen de titelsong voor hun rekening.

Hieronder de officiële filmposter van deze spannende familiefilm, die vanaf woensdag 18 juli te zien is in de Nederlandse bioscopen.

Met dank aan Daniel Kroll Fotografie voor bovenstaande foto's.