Premièreverslag The Other Woman

Geplaatst: door de redactie

Zo vaak gebeurt het niet meer dat we nog eens internationale filmsterren mogen verwelkomen in ons op-het-moment-niet-zo-koude kikkerlandje. Dus wanneer Cameron Diaz, Leslie Mann én Kate Upton zich in onze hoofdstad melden, dan is Filmpjekijken TV er natuurlijk als de kippen bij.

Diaz, Mann en Upton waren afgelopen dinsdag in Amsterdam ter promotie van hun film The Other Woman. En passant beleefde de komedie 's avonds in Pathé Tuschinski ook nog eens de drukbezochte Europese première.

Filmpjekijken TV's Jochem Geerdink en cameraman/fotograaf Bart van der Putten - die ook de foto's van de drie dames bij dit artikel maakte - behoorden tot het handjevol dolgelukkigen dat van 20th Century Fox Nederland één van de felbegeerde spots langs de rode loper toebedeeld kreeg. Zij spraken daar met onder meer Annette Barlo, Jörgen Raymann, Toprak Yalçiner, Bastiaan van Schaik, Tanja Jess, Jan Kooijman en natuurlijk de drie hoofdrolspeelsters uit The Other Woman.

Check hieronder het rodeloperreport van de film die vanaf 24 april in de Nederlandse bioscopen te zien is. De trailer van The Other Woman zit er gelijk achteraan geplakt.