Posters en trailer voor Point Break remake

Geplaatst: door de redactie

De remake van de actiefilm Point Break uit 1991 heeft een nieuwe trailer en een stel posters gekregen. In het origineel infiltreerde Keanu Reeves een groep criminele surfers onder leiding van Patrick Swayze. Hoewel Reeves en Swayze in het origineel naast surfen ook deden skydiven, duikt de nieuwe versie nog dieper in de wereld van de extreme sports.

Luke Bracey (November Man) neemt de rol van FBI-agent Johnny Utah over van Reeves. Utah krijgt van zijn baas (Delroy Lindo) de opdracht om undercover te gaan bij een hechte groep atleten - met Édgar Ramírez (Wrath of the Titans) in de Swayze-rol - die zich bezig houden met levensgevaarlijke stunts. De groep wordt ervan verdacht hun bijzondere vaardigheden te gebruiken voor het uitvoeren van aparte - bijna Robin Hood-achtige - misdaden. Tijdens zijn onderzoek krijgt Utah hulp van collega Angelo Pappas (Ray Winstone nam de rol over van Gary Busey).

 

Al het surfen, motorcrossen en skydiven werd in beeld gebracht door regisseur Ericson Core, die zijn brood met name verdient als cinematograaf. Ericson was bijvoorbeeld de DP voor de allereerste Fast & Furious-film van Rob Cohen; een film die ook ging over een undercover operatie binnen de extreme sport van het illegale straatracen. Point Break is vanaf 7 januari te zien in de bioscoop.

Bekijk ook de eerste trailer voor Point Break