Oscars: Off The Grid

Geplaatst: door de redactie

Het nieuwe jaar is krap een week oud, maar nu al wordt reikhalzend uitgekeken naar misschien wel het grootste entertainmentevent van 2012: de uitreiking van de Academy Awards, of 'de Oscars' voor intimi.

En Hollywood zou Hollywood niet zijn als ze ons filmliefhebbers niet vast warm willen laten lopen voor hetgeen ons te wachten staat in het laatste weekend van februari. En dus presenteren ze met gepaste trots: de trailer voor de Oscars van 2012.

De uitreiking van de belangrijkste filmprijzen vindt plaats in het Kodak Theatre in Los Angeles op 26 februari. Mogelijk voor de laatste keer, omdat het contract van de Academy en het theater dat speciaal voor de show ontworpen is na tien jaar eenzijdig opgezegd kan worden, en er eventueel uitgekeken wordt naar een nieuwe venue voor 2013 en de jaren erna. De genomineerde films worden 24 januari bekend gemaakt.

Of de prijzenregen ook dit jaar weer live te volgen is op de Nederlandse tv is nog niet bekend. We houden jullie hier de komende weken uiteraard uitgebreid op de hoogte van alle ontwikkelingen rond dit spectaculaire evenement!