Optimus Tucci

Geplaatst: door de redactie

Shia LaBeouf is uit zijn rol gegroeid voor Transformers. Dat wisten we. Mark Wahlberg zal de ster van het verhaal zijn. Ook geen nieuws. Wel heet van de naald: Michael Bay is er in geslaagd weer een serieuze naam aan zijn tieten-schieten-robots-project te verbinden: Stanley Tucci. 

In de Transformers-trilogie zagen we eerder vedettes als John Turturro, Frances McDormand, John Malkovich en Jon Voight, maar voor het aanstaande vierde deel hoeven we waarschijnlijk niet op deze namen te rekenen. Van de oorspronkelijke cast is vrijwel iedereen overboord gesprongen voordat goede smaak en relevantie definitief verloren gaan met het altijd overbodige Deel Vier - of we moeten blij zijn dat ene Jack Reynor aangetrokken is voor de Shia-rol. Of dat Josh Duhamel mogelijk wél weer van de partij is - nu te zien in Safe Haven...

meh

Deeltje vier heeft op 27 juni 2014 zijn internationale release. Van Michael Bay mogen we eerst Pain & Gain nog verwachten, ook met Mark Wahlberg. En The Rock, nu te zien in Snitch.