Onze Jongens heeft volledige trailer

Geplaatst: door Jochem Geerdink

Na kaskrakers als Costa!, Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft en Rokjesdag verfilmt regisseur Johan Nijenhuis met Onze Jongens een scenario dat duidelijk is geïnspireerd door de Magic Mike films. Nadat begin september al een teaser verscheen, heeft de romantische komedie nu ook een volledige trailer.

Hoofdpersoon in Onze Jongens is Jorrit (Jim Bakkum). Na jaren in het buitenland keert hij terug in Nederland waar zijn 8-jarige zoon vooral erg teleurgesteld is in zijn vader en zijn ex (Sanne Vogel) ook niks van hem moet hebben. Jorrit kan aan de slag bij het bouwbedrijf van z'n vriend Bas (Martijn Fischer), ondanks dat de zaken niet echt goed gaan en Jorrit ook geen al te beste klusser is.

Opvallend genoeg wordt het bouwbedrijf steeds vaker ingehuurd, vooral omdat vrouwen Jorrit een bijzonder prettige verschijning vinden. Dat brengt de heren op een idee: ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf 'Onze Jongens' lijkt gered. Tot de privé-omgeving van de heren lucht krijgt van deze bijzondere carrièremove...

Onze Jongens verschijnt eind december in de Nederlandse bioscopen.