Omnicorp is klaar voor Robocop Remake

Geplaatst:

door de redactie

ED-209 with Dick Jones.jpg

We moeten nog ruim een jaar wachten voor de reboot van Robocop in de bioscoop verschijnt, maar ondertussen is er al genoeg ontwikkeling rond dit spraakmakende project.

Zo werd de laatste weken een groot deel van de cast al bekend, waaronder klinkende namen als Gary Oldman, Samuel L. Jackson en Hugh Laurie. De titelrol zelf belandde bij de relatief onbekende Zweed Joel Kinnaman, nadat onder meer Michael Fassbender, Russell Crowe en zelfs Matthias Schoenaerts voor de eer bedankt hadden. Darren Aronofsky zou oorspronkelijk in de regisseursstoel plaatsnemen, maar uiteindelijk kreeg de Braziliaan José Padilha (Tropa de Elite 2) deze positie in handen.

En dit weekend kwam, als officieuze bevestiging dat de productie nu echt begonnen is, de site van Omnicorp bovendrijven. Fans zullen weten dat agent Alex Murphy na zijn dood door deze megalomane firma omgebouwd wordt tot de blikken boevenvanger en tevens zijn grootste tegenstander vindt in een ander paradepaardje van OCP, de ED-209. Alhoewel, paradepaardje is misschien een groot woord...

Wij zijn na het zien van het nieuwe design van de ED-209 op de site alvast erg nieuwsgierig naar de eerste beelden van Robocop zelf. Als die verschijnen, lees je het hier dan natuurlijk ook als eerste!

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.