Om naar uit te kijken: The Other Woman

Geplaatst: door de redactie

Cameron Diaz, Leslie Mann én bikinimodel Kate Upton in één en dezelfde film. The Other Woman, niet te verwarren met de gelijknamige film uit 2009 met Natalie Portman, is duidelijk iets om naar uit te kijken. Toch zeker voor het mannelijk oog.

Diaz speelt Carly, een vrouw die erachter komt dat haar nieuwe vriendje Mark (Nikolaj Coster-Waldau, die we kennen van Game Of Thrones) haar bedriegt wanneer ze bij toeval zijn vrouw Kate (Mann) ontmoet. Kate is ontroostbaar en Carly ontfermt zich over haar. Hun toch al wat aparte band wordt sterker wanneer blijkt dat Mark er nóg een buitenvrouw op nahoudt: de voloptueuze Amber (de zo-goed-als-debuterende Upton, ze was eerder kort te zien in Tower Heist). De drie op wraak beluste vrouwen, met bijnamen 'de echtgenote', 'de advocaat' en 'de borsten', smeden een uitzinnig plan om Mark terug te pakken.

De door Nick Cassavetes (The Notebook, Face/Off, My Sister's Keeper) geregisseerde romkom The Other Woman is vanaf 24 april 2014 te zien in de Nederlandse bioscopen.