Officiƫle trailer voor sci-fi film Looper

Geplaatst: door de redactie

Officiële trailer voor Looper, het sci-fi avontuur van Rian Johnson met Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis en Emily Blunt.

In de wereld van Looper is tijdreizen uitgevonden, maar door de overheid illegaal gemaakt. Het wordt vooral gebruikt door criminelen die doelwitten terugsturen in de tijd waar zogenaamde loopers hen meteen af kunnen maken. Gordon-Levitt is zo’n looper die na elke moord alleen nog van een lijk af hoeft te komen dat technisch gezien niet eens bestaat. Toch gaat er op een dag iets fout wanneer hij een oudere versie van zichzelf herkent in een van zijn potentiële slachtoffers.

Naast Gordon-Levitt is Bruce Willis te zien als zijn “oudere ik”. Willis acteert de laatste jaren wat vaker op de automatische piloot (Cold Light Of Day), maar liet met bijvoorbeeld Moonrise Kingdom zien wel degelijk nog steeds goede rollen neer te kunnen zetten. Andere acteurs in de film zijn Jeff Daniels (nu ook op televisie in The Newsroom), Emily Blunt (The Devil Wears Prada) en Piper Perabo (The Prestige). Looper is vanaf eind november te zien.