Nog meer vrouwelijk schoon in Machete Kills

Geplaatst: door de redactie

Robert Rodriguez zet steeds meer vaart achter de casting van Machete Kills, de opvolger van het in 2010 uitgebrachte Machete. Nadat Amber Heard al was gecast als mogelijke femme fatale krijgt Danny Trejo nu ook gezelschap van Modern Family’s Sofia Vergara.

Vergara moet een hoerenmadam gaan spelen wiens ‘werknemers’ belangrijke informatie vergaren voor Trejo’s titelpersonage. Naast nieuwe toevoegingen Amber Heard en Sofia Vergara is ook de terugkeer van zowel Jessica Alba als Michelle Rodriguez al bevestigd. Genoeg vrouwelijk schoon om tussen al het bloedvergieten door naar te kijken dus.

Sofia Vergara

In Machete Kills wordt de moordenaar die nooit sms't ingehuurd door de overheid om een excentrieke wapenhandelaar uit te schakelen die een nieuw soort wapen de ruimte in wil lanceren. Die wapenhandelaar wordt gespeeld door... Jawel, Mel Gibson. Het lijkt erop dat Mad Mel met deze film en How I Spent My Summer Vacation weer een kleine comeback maakt. Naast Gibson is ook de Oscargenomineerde Mexicaanse acteur Demian Bichir te zien in een nog onbekende rol.

Het is de bedoeling dat Robert Rodriguez ook dit deel gaat regisseren, hoewel hij al aangaf wellicht sommige scènes weer uit handen te zullen geven vanwege de drukke productie voor Sin City 2. Rodriguez heeft ook al een idee voor een derde Machete met de veelbelovende titel Machete Kills Again... In Space!