Nieuwe trailer voor Wonder Woman

Geplaatst: door de redactie

Na twee eerdere trailers heeft filmstudio Warner Bros. nu een trailer uitgebracht voor Wonder Woman waarin we meer te weten komen over de achtergrond van het titelpersonage. Bekijk de zogenoemde origin trailer van de DC Comics-film rond de superheldin die we eerder al kort zagen in Batman V Superman: Dawn of Justice.

Vóórdat ze Wonder Woman was, was Diana Prince (Gal Gadot) prinses van de Amazonen. Een getrainde, onoverwinnelijke krijger. Dan crasht een Amerikaanse piloot (Chris Pine) op het strand van het paradijslijk eiland waar ze is opgegroeid. Hij komt met een verontrustende boodschap over een enorm conflict dat in de buitenwereld gaande is. In haar overtuiging dat ze deze dreiging kan stoppen, besluit ze haar eiland te verlaten. Vechtend in een allesvernietigende oorlog, zal Diana haar volledige krachten en haar ware lot ontdekken.

Naast Gadot en Pine zijn in het door Patty Jenkins (Monster) geregisseerde actie-avontuur verder bijvoorbeeld Connie Nielsen, Ewen Bremner, Robin Wright, David Thewlis en het Nederlandse supermodel Doutzen Kroes te zien. Wonder Woman draait vanaf donderdag 1 juni in de Nederlandse bioscopen.