Nieuwe trailer voor Transformers: The Last Knight

Geplaatst: door Tom van Steensel

Michael Bay duikt in de geschiedenis van de Transformers met de vijfde (en naar eigen zeggen zijn nu echt laatste) film over de buitenaardse robots. Hij strikte ook Anthony Hopkins voor een rol. Bekijk de trailer voor Transformers: The Last Knight.

In de film wordt Cade Yeager (Mark Wahlberg, weer terug na zijn rol in Age of Extinction) beschermd door Autobots Bumblebee, Hound, Drift, en Crosshairs. Optimus Prime speurt ondertussen het universum af op zoek naar zijn schepper Unicron, maar die is van plan de aarde te vernietigen. Om onze planeet te redden moeten Yeager en Bumblebee vervolgens een verbond sluiten met een Britse historicus (Hopkins) en een Oxford-professor (Laura Haddock).

In de trailer zien we Optimus Prime op de vuist gaan met Bumblebee, wat mogelijk betekent dat Unicron de voormalige leider van de Autobots nu in zijn macht heeft. Verdere bijrollen zijn er voor Josh Duhamel, Gemma Chan, Isabella Moner, John Turturro en Stanley Tucci. John Goodman is te horen als autobot Hound. Vanaf 22 juni te zien in de bioscoop.