Nieuwe trailer voor The Hobbit: An Unexpected Journey

Geplaatst:

door de redactie

Het is Tolkien-week in verband met het vijfenzeventigjarig bestaan van het boek The Hobbit en dat laat ook Peter Jackson niet onopgemerkt voorbijgaan: hij viert het met een nieuwe trailer voor het eerste deel van de inmiddels drie Hobbit-films.

Jackson is uiteraard de regisseur van de originele Lord of the Rings-trilogie die ook besloot The Hobbit voor zijn rekening te nemen nadat Guillermo del Toro, die al bezig was met de preproductie, tot eigen spijt afscheid moest nemen van het project. Na lang wikken en wegen is Jacksons terugkeer naar Middle Earth waarin hij laat zien hoe Bilbo Baggins (Martin Freeman uit de originele The Office) de ring in zijn bezit krijgt uiteindelijk opgesplitst in drie delen.

Het eerste deel An Unexpected Journey staat gepland voor 13 december van dit jaar terwijl het tweede deel The Desolation of Smaug verschijnt in de winter van 2013, gevolgd door het afsluitende There and Back Again in de zomer van 2014. Klik de lightbox boven voor een aantal nieuwe foto’s van The Hobbit.

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.