Nieuwe trailer voor Our Kind of Traitor

Geplaatst: door de redactie

Stellan Skarsgård sleurt Ewan McGregor mee in de wereld van spionage in de trailer voor Our Kind of Traitor. De verfilming van het boek van John Le Carré (A Most Wanted Man, Tinker Tailor Soldier Spy) verschijnt op 2 juni in de bioscoop.

In Our Kind of Traitor ontmoeten we de academicus Perry Macepearce (Ewan McGregor uit Trainspotting) die samen met zijn vriendin (Naomie Harris uit Skyfall en SPECTRE) vakantie aan het vieren is in Antigua. Wanneer ze een Russische miljonair (Stellan Skarsgård) ontmoeten, wordt hun leven op z’n kop gezet. Ze blijken onderdeel te zijn geworden van een grote operatie van de Russische maffia. Met de Britse geheime dienst op de hielen, moeten ze in een zenuwslopende vlucht zichzelf zien te redden.

Damian Lewis (Band of Brothers, Homeland, Billions) heeft een bijrol als een genadeloze MI6-agent die een wankel bondgenootschap sluit met de personages van McGregor en Harris. De boekverfilming is afkomstig van scenarist Hossein Amini (Drive) en Susanna White (Generation Kill) deed de regie.