Nieuwe trailer voor Ninja Turtles-sequel

Geplaatst: door de redactie

We zagen al verschillende trailers (hier en hier) plus posters, maar Universal zette met nog een dikke maand tot de release een nieuw voorproefje op Ninja Turtles: Out of the Shadows online. Bekijk de derde trailer voor het vervolg.

In Out of the Shadows ontsnapt de slechte Shredder uit hechtenis om zich vervolgens aan te sluiten bij de gestoorde wetenschapper Baxter Stockman (Tyler Perry) en zijn twee onnozele handlangers, Bebop (Gary Anthony Williams ) en Rocksteady (WWE-ster Stephen 'Sheamus' Farrelly). De Turtles proberen met hulp van April O'Neil (Megan Fox) het duivelse plan van Shredder en zijn nieuwe crew om de wereld over te nemen tegen te houden, maar dan komt er nog groter kwaad op hun pad: de beruchte Krang.

De buitenaardse Krang was al te zien in de strips en de tekenfilms, maar werd nog nooit eerder vertaald naar het grote scherm. Komiek Fred Armisen (bekend van Saturday Night Live en zijn eigen sketch-show Portlandia) zal hem van een stem voorzien. De film verschijnt op 16 juni bij ons in de bioscoop.