Nieuwe trailer voor Mortdecai

Geplaatst: door de redactie

De eerste keer dat Johnny Depp samenwerkte met scenarist (Jurassic Park, Jack Ryan) turned regisseur (Stir of Echoes, Premium Rush) David Koepp was de Stephen King-adaptatie Secret Window het resultaat. Hun tweede film is van een heel ander kaliber. Bekijk een nieuwe trailer voor de komische caper Mortdecai.

Depp speelt de excentrieke kunstverzamelaar Charles Mortdecai. Hij reist de wereld af op zoek naar een gestolen schilderij dat mogelijk de sleutel is tot de vindplaats van schat met Nazi-goud. Onderweg moet hij zowel kwade Russen als de Britse geheime dienst van zich afhouden, terwijl er ook een internationale terrorist zijn zinnen heeft gezet op het kunstwerk.

De film heeft bijrollen voor Gwyneth Paltrow, Ewan McGregor, Olivia Munn (allemaal te zien op de posters), Jeff Goldblum en Paul Bettany. Koepp krijgt overigens momenteel alleen credit voor de regie, het scenario van de boekverfilming komt van Eric Aronson. Mortdecai verschijnt op 19 februari 2015 in Nederland. Bekijk ook het vorige trailertje.