Nieuwe trailer voor Looper

Geplaatst: door de redactie

Beware of spoilers: want deze nieuwe trailer voor de tijdreis actiefilm van Rian Johnson (Brick) met Joseph Gordon-Levitt en Bruce Willis laat veel meer zien dan de vorige.

In Looper speelt Levitt een “hired gun” die in het heden werkt voor een criminele organisatie uit de toekomst. Die organisatie heeft de mogelijkheid om doelwitten terug in de tijd te laten reizen, waar Levitt klaarstaat om ze uit te schakelen. En dat wordt een stuk gecompliceerder wanneer hij merkt dat een van de teruggestuurde slachtoffers zijn ouder geworden “ik” is.

Mocht het je opvallen dat Levitt er net even iets anders uitziet dan normaal dan is dat goed gezien, hij heeft namelijk lichte protheses aan het gezicht gekregen om meer te kunnen lijken op iemand ooit zou kunnen “verouderen” tot Bruce Willis.

Looper is na Brick de tweede keer dat Levitt een hoofdrol speelt in een film van Johnson. Andere rollen in de film zijn er voor Emily Blunt, Jeff Daniels en Piper Perabo. De Nederlandse releasedate is inmiddels verschoven van oktober naar eind november.