Nieuwe trailer voor The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Geplaatst: door de redactie

Vorig jaar was Part 1 de set-up en dit jaar wordt Part 2 de pay-off. Bekijk hoe Jennifer Lawrence (Joy) als Katniss Everdeen vastbesloten is om voor eens en altijd af te rekenen met President Snow (Donald Sutherland uit Don’t Look Now) in een gloednieuwe trailer voor The Hunger Games: Mockingjay - Part 2.

De tijd van de arena's is voorgoed voorbij en Katniss en haar manschappen zetten hun laatste stappen voorwaarts richting The Capitol. Samen met haar meest betrouwbare vrienden Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Peeta (Josh Hutcherson) leidt ze de mensen van District 13 naar de hoofdstad om een revolutie in te luiden. Maar Snow is inmiddels zelf ook helemaal geobsedeerd geraakt met het uitschakelen van Katniss en heeft nog een aantal zeer dodelijke verrassingen in petto.

De regie van Part 2 was wederom in handen van Francis Lawrence (Constantine, I Am Legend) - eerder ook verantwoordelijk voor Catching Fire en de eerste Mockingjay. De cast bestaat verder nog uit onder meer Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Stanley Tucci en Julianne Moore. Nieuwkomer Gwendoline Christie is na Natalie Dormer de volgende Game of Thrones-actrice die haar opwachting maakt in de filmserie. De afsluiter draait vanaf 18 november in de bios.