Nieuwe trailer voor Despicable Me 3

Geplaatst: door Tom van Steensel

Gru (stem van Steve Carell) wordt herenigd met zijn tweelingbroer Dru (ook de stem van Steve Carell) in de tweede trailer voor Despicable Me 3. Ook Lucy, de Minions en de drie weeskinderen zijn te zien in het voorproefje op de nieuwe animatiefilm van Illumination.

In het derde deel krijgt de diep van binnen toch niet zo slechte superschurk het aan de stok met Balthazar Bratt, een voormalig kindster die geobsedeerd is geraakt door het personage dat hij speelde in de jaren tachtig. De stem van Bratt wordt gedaan door Trey Parker, de (mede)bedenker van South Park die onlangs op Broadway nog veel succes had met de musical The Book of Mormon. In de originele versie zijn verder ook Kristen Wiig, Miranda Cosgrove, Dana Gaier en Nev Scharrel te horen.

Despicable Me 3 werd geregisseerd door Pierre Coffin en Kyle Balda met co-regisseur Eric Guillon. Het verhaal is afkomstig van Cinco Paul en Ken Daurio. De vorige twee films brachten wereldwijd zo’n slordige 1,5 miljard dollar op. Het derde deel verschijnt op 28 juni in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hieronder de trailer voor de Nederlands gesproken versie.