Nieuwe trailer voor Batman v Superman

Geplaatst: door de redactie

Nadat Marvel vorige week de trailer voor Civil War vrijgaf kon DC uiteraard niet achterblijven. Ben Affleck was te gast in de talkshow van Jimmy Kimmel en debuteerde na de recente teaser nu de volle trailer voor Batman v Superman.

In het superhelden spektakel maakt Clark Kent - na de gebeurtenissen in Man of Steel inmiddels een reporter - voor het eerst kennis met miljonair Bruce Wayne. Kent vraagt zich af of een burgerwacht als Batman wel goed is voor Gotham en Wayne zet op zijn beurt hele grote vraagtekens bij de intenties van Superman. Terwijl de beide heren vervolgens als hun alter ego's een onderlinge oorlog uitvechten lijkt ook media mogul Lex Luthor (Jesse Eisenberg) met zijn eigen agenda weinig goeds in de zin te hebben.

De trailer toont namelijk de creatie van Doomsday; een superschruk uit de Superman-strips die eerder al op het punt stond gebruikt te worden door Bryan Singer in zijn uiteindelijk afgeblazen Superman Returns sequel. Ook Wonder Woman (Gal Gadot) moet meevechten om hem een halt toe te kunnen roepen. Batman v Superman: Dawn of Justice werd geregisseerd door Zack Snyder, maker van onder meer 300, Watchmen en de Dawn of The Dead-remake. De film verschijnt bij ons op 24 maart in de bioscoop.