Nieuwe trailer voor Argo van en met Ben Affleck

Geplaatst: door de redactie

Ben Affleck heeft inmiddels een baard alsof-ie na z'n recente regiesuccssen in de voetsporen van Spielberg, Lucas en Coppola wil treden. Daarnaast heeft zijn nieuwste film Argo inmiddels een trailer. Bekijk hier de nieuwe, Nederlands ondertitelde trailer van de op feiten gebaseerde CIA-thriller.

Damon heeft een imposantere acteercarrière, maar weinig mensen zullen nog ontkennen dat Affleck als regisseur prima films aflevert. Bewijsstuk A: het rauwe Gone Baby Gone dat Amy Ryan een Oscarnominatie opleverde. Bewijsstuk B: het iets meer gepolijste The Town dat Jeremy Renner een Oscarnominatie bezorgde. In Argo zien we hoe de CIA met een uniek maar riskant plan probeert zes Amerikaanse diplomaten weg te halen uit Tehran ten tijde van de Iraanse revolutie in de jaren zeventig.

Affleck neemt, net als in The Town, naast de regie ook een hoofdrol op zich. Hij wordt daarin bijgestaan door ieders favoriete "meth-cook" Bryan Cranston (nu ook te zien als baddie in Total Recall), Alan Arkin, John Goodman en Michael Parks. De film gaat op 25 oktober van dit jaar in Nederland in première.